Vés al contingut
Patates Braves

Casa Aliaga, cuina de mercat

El restaurant Casa Aliaga és al barri 22 @ de Barcelona, ​​a prop de la Torre Agbar. És un restaurant acollidor, d'atenció i tracte familiar, que ja es transmet des de fora. A l'interior es nota la cura pels petits detalls; la decoració del local, estovalles blanca, cambrers educats ... tot està orientat a que et sentis a gust.

Tenen una cuina "a la vista", on elaboren cuina de mercat, basada en el producte i elaboració artesanal, especialitzada en brasa natural per preparar peixos i carns.

Però el que és excel·lent a Casa Aliaga és l'arròs amb llamàntol, els canalons casolans i les seves croquetes. A més podem trobar el foie mi-cuit artesà, el bistec tàrtar i els seus deliciosos canelons artesans.

També tenen un extens assortiment de tapes, entre les que destaquen les patates braves amb pebre roig de la Vera, ous estrellats amb patates i pernil ibèric, amb xanguet i encenalls de foie o amb gambetes de la Barceloneta o el sashimi de salmó, el pop a la gallega o unes anxoves del cantàbric superbes, acompanyades de pa de coca amb tomàquet.

Cal destacar el celler, per a tots aquells amants dels bons vins.

Afegeix un nou comentari