Vés al contingut

Les millors botigues

La guía definitiva per comprar a Barcelona.
Cruixent - escaparate

Forn Cruixent, forn tradicional al Poblenou

El forner Josep Antoni Ribas porta tota la vida aprenent els secrets del pa ia l'agost del 2012 va decidir obrir el Forn Cruixent al Poblenou de Barcelona.
Olive Shop

Olive, delicatessen mediterrànies

Olive en una botiga de delicatessen del barri de la Ribera de Barcelona. Es poden trobar tot tipus de productes relacionats amb l'oli d'oliva.
Vila Viniteca

Vila Viniteca, vins i botiga gourmet

A Vila Viniteca, situada al barri del Born, pots trobar els vins de les millors bodegues espanyoles i internacionals i a bon preu.
Casa Gispert - Entrada

Casa Gispert, botiga tradicional a Barcelona

Inaugurada el 1851 pel doctor Josep Gispert, el magatzem va ser dissenyat per emmagatzemar productes com el te, el cacau, el cafè
Casa Calicó

Casa Calicó, articles per a la pesca des del segle XIX

En una bonica plaça del barri de la Ribera de Barcelona, la Plaça de les Olles, es manté la botiga d'articles de pesca centenària "Casa Calicó". Té més de 160 anys d'existència.
Caelum

Caelum, productes tradicionals

Caelum és una botiga especialitzada en productes tradicionals com dolços i brioixeria que es troba al Barri Gòtic de Barcelona.
Forn de pa Baluard

Forn Baluard, un forn de pa artesà a La Barceloneta

Enfront del mercat de la Barceloneta de Barcelona, ​​trobem el Forn Baluard on s'elaboren pans amb farina i llevat natural que es couen en forn de llenya.